Οι ειδήσεις που αξίζει να διαβάσετε σήμερα - ΜΕΤΕΧΩ

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Οι ειδήσεις που αξίζει να διαβάσετε σήμερα

(πατήστε επάνω στην είδηση για περισσότερα)
1Εάν ψήφιζε η Αθήνα στις γερμανικές εκλογές… Τα σενάρια, ο «άγνωστος» Λίντνερ και ο Σόιμπλε. 
2Να 'ταν μόνο η Vodafone… Το σίριαλ της ψηφοφορίας για τον αρχηγό του νέου κόμματος, οι υπογραφές, οι κινήσεις Φώφης και Σταύρου. 
3Υψηλοί τόνοι στη Βουλή για το ναυάγιο του «Αγία Ζώνη» και τη θαλάσσια ρύπανσηΆδωνις και Βαρβιτσιώτης «ανακάλυψαν» και νεκρή από τη ρύπανση στο Σαρωνικό. «Η ΝΔ θυμήθηκε πως υπάρχει υπουργείο Ναυτιλίας και ναυτιλία στη χώρα» είπε δηκτικά ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής στη Βουλή. 
5Παναθηναϊκός: Από το ντάμπλ στην κατάρρευση. Το ιστορικό της πορείας προς την κρίση που φέρνει τον ΠΑΟ αντιμέτωπο με τη διάλυση. 
6Ο μυστηριώδης κύριος Βίνικ. Ποιος είναι ο Ρώσος που έκανε «ξέπλυμα» μαύρου χρήματος με τη χρήση του bitcoin και το διπλωματικό θρίλερ πίσω από την υπόθεση του. 
8Πρωτιά των Ελλήνων στο κίνημα κατά των εμβολίων - Κώδωνας κινδύνου από τους παιδίατρους. Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία: Θα επανεμφανιστούν παλιές λοιμώξεις, θα θρηνήσουμε θύματα. 
10Σουνίτες εναντίον Σιιτών: Οι ρίζες του εμφυλίου πολέμου του Ισλάμ. Ενας μικρός ναός - «κλειδί» για την κατανόηση ενός σχίσματος.