Οι ειδήσεις που αξίζει να διαβάσετε σήμερα - ΜΕΤΕΧΩ

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Οι ειδήσεις που αξίζει να διαβάσετε σήμερα


1. Σχέδιο «ακύρωσης» της Προανακριτικής για την Novartis. Οι επιστολές των έξι, η απαξίωση Σαμαρά, τα ευφυολογήματα του Άδωνι...
2. Το πολιτικό πόκερ Ευρώπης και ΔΝΤ για την ελληνική «έξοδο». Η στάση των Βρυξελλών, τα μηνύματα «ρήξης» και η στόχευση της Αθήνας.
3. «Προβληματιζόμαστε πολύ για τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή. Πρέπει να είμαστε πολύ ευθείς προς την τουρκική πλευρά ως προς τις υποχρεώσεις της όσον αφορά το σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου» δήλωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής.  Οι Ευρωπαίοι ηγέτες από την πλευρά τους καταδικάζουν έντονα «τις συνεχιζόμενες παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο πέλαγος και να υπογραμμίσουν την πλήρη αλληλεγγύη τους προς την Κύπρο και την Ελλάδα».
4. Ο δικηγόρος της Εφίμοβα στο Tvxs.gr: Η υπόθεσή της είναι οδηγός για τους προστατευόμενους μάρτυρες. 
5. Τα τηλέφωνα της Χρυσής Αυγής «μίλησαν»: Πως οργανώθηκε η δολοφονική επίθεση στον Παύλο Φύσσα. Το δικαστήριο παρουσίασε το σύνολο των κλήσεων που έγιναν το βράδυ της δολοφονίας. Εν τω μεταξύ, ένταση επικράτησε σήμερα στη συνεδρίαση της Βουλής με θέμα το νομοσχέδιο για τις συγκοινωνίες. Σόου Λαγού, απειλές και υβριστικοί χαρακτηρισμοί από τον χρυσαυγίτη.
6. Δεν υπογράφουν τις εγγυήσεις Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός: Στον αέρα το πρωτάθλημα, πιθανό το Grexit
7. Facebook... Delete?. Dislike σε αξιοπιστία και κέρδη. Ο κολοσσός των social media μπροστά στη μεγαλύτερη κρίση της ιστορίας του.
8. Πρόσκληση να επισκεφτεί τη Ρωσία έλαβε από τον Βλαντιμίρ Πούτιν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
9. Το μεγάλο πλιάτσικο στην Ιστορία του Ιράκ και της ανθρωπότητας. Μια άλλη πτυχή της καταστροφικής αμερικανικής εισβολής. Τα αρχαία της Μεσοποταμίας στο σφυρί.
10. Η καινούργια Κινηματογραφική Εβδομάδα μας υποδέχεται με έξι νέες ταινίες να κυκλοφορούν στις Αίθουσες και σε δύο από αυτές πρωταγωνιστεί ο Χοακίν Φίνιξ.