ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΜΕΤΕΧΩ"- ΕΚΔΗΛΩΣΗ "Διαχείριση απορριμμάτων" - ΜΕΤΕΧΩ

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΜΕΤΕΧΩ"- ΕΚΔΗΛΩΣΗ "Διαχείριση απορριμμάτων"ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Δημοτική Παράταξη Αγ. Δημητρίου ΜΕΤΕΧΩ πραγματοποίησε εκδήλωση με θέμα Διαχείριση απορριμμάτων-ανακύκλωση την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 6ου Δημοτικού Σχολείου.
Ομιλιτές ήταν η κ.Αφροδίτη Μπιζά, αντιπρόεδρος Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής ΕΔΣΝΑ και ο κ. Μπάμπης Μπιλίνης, μέλος Δ.Σ. Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (Ε.Ο.ΑΝ.).
Χαιρετισμό και σύντομη παρέμβαση απηύθυνε εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής ο αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα κ. Χρήστος Καπάταης και ο επικεφαλής της παράταξής μας κ. Βασίλης Κουτσοβασίλης.
Παρευρέθηκαν από το Δήμο Αγ. Δημητρίου: η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Ελένη Χατζηδημητρίου, ο Αντιδ/ρχος Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας κ. Ν. Συρράκος, ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου κ. Ν. Βρεττός, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Καραχάλιος Χρ., Ασημακοπούλου Κ., Μπαζιώνης Χαρ., Μπέλλος Μάκης, Βάσιος Αθ., Αντιμισάρη Αγάπη, Μπουραντώνης Δημ.καθώς και ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Χριστόδουλος Ευθυμίου.
Επίσης, παραβρέθηκε η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Μαρία Νερούτσου, ο δ/ντης της 4ης Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας κ. Γεώργιος Κέντρος
Οι ομιλητές παρουσίασαν με πληρότητα και επάρκεια το θέμα και στη συνέχεια αναπτύχθηκε πλούσιος διάλογος με ερωτήσεις και τοποθετήσεις που έθεσαν τις βάσεις προκειμένου να προχωρήσει ο Δήμος μας, με ταχύ ρυθμό η υλοποίηση του Τοπικού Σχεδίου διαχείρισης απορριμμάτων  Αυτό, άλλωστε, αποτελεί μία από τις βασικές θέσεις της παραταξής μας.