Δημοτικό Συμβούλιο - ΜΕΤΕΧΩ

Δημοτικό Συμβούλιο

Οι εκπρόσωποι του ΜΕΤΕΧΩ στο Δημοτικό Συμβούλιο


ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΣΟΒΑΣΙΛΗΣ


Ο Βασίλης Κουτσοβασίλης του Ανάργυρου γεννήθηκε στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, όπου και κατοικεί έως σήμερα. Είναι παντρεμένος με την Ασημίνα Καλδίρη, γεωπόνο και έχουν δυο παιδιά.Είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.Με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σήμερα είναι στέλεχος της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) στην παροχή επιστημονικής και τεχνικής υποστήριξης σε Οργανισμούς της Αυτοδιοίκησης καθώς και σε φορείς του Δημοσίου και του Κοινωνικού τομέα. Απασχολήθηκε σε θέματα τοπικής περιφερειακής ανάπτυξης και αυτοδιοίκησης, κοινωνικής πολιτικής και ανθρωπίνων πόρων, πολιτισμού, τουρισμού και περιβάλλοντος, πληροφορικής και τεχνολογικών εφαρμογών.

Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Αγίου Δημητρίου και από τα μαθητικά του χρόνια ανέπτυξε συνδικαλιστική, κοινωνική και πολιτική δράση σε μαθητικούς, φοιτητικούς και τοπικούς συλλόγους (Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νέων, Κοινότητα Νέων, κλπ). Υπήρξε μέλος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, στον οποίο εκτός από μέλος της τοπικής οργάνωσης διετέλεσε μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής, όπως επίσης και της Γραμματείας του Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ.Διετέλεσε μέλος του ΔΣ εργαζομένων της ΕΕΤΑΑ και εκπρόσωπος του σωματείου στο ΕΚΑ. Μέλος επί σειρά ετών στο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου και εκπρόσωπος στην Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Αγίου Δημητρίου. Είναι από τα ιδρυτικ›ά μέλη της Δημοτικής Παράταξης Εναλλακτική Κίνηση Πολιτών μετέχω.Είναι Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο μας, διαδεχόμενος το Θανάση Βάσιο και εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης μετέχω στο ΝΠΔΔ στο Δήμο, Οργανισμό Παιδείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας (ΟΠΚΑΠ).


Αντιμισάρη Αγάπη του Θεοδώρου


Γεννήθηκε στο χωριό Άγ. Σύλλας στο Ηράκλειο Κρήτης, απ’ όπου μετακόμισε με την οικογένειά της στην Α’ Γυμνασίου στον Άγιο Δημήτριο, όπου κατοικεί ως σήμερα. Τελείωσε το Γυμνάσιο Αγ. Δημητρίου και σπούδασε στην Φιλοσοφική Σχολή, στο Τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας στο Αριστοτέλειο Παν/μιο Θεσ/νίκης. Εργάστηκε στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και μάλιστα από το 1990 στο 2ο Αγ. Δημητρίου, μέχρι το 2011, οπότε συνταξιοδοτήθηκε.

Βάσιος Αθανάσιος (Θανάσης) του Χρήστου

Γεννήθηκε στην Αγία Παρασκευή Ιωαννίνων το 1959. Ζει και εργάζεται ως δάσκαλος στον Άγιο Δημήτριο τα τελευταία 28 χρόνια. Υπηρέτησε πολλά χρόνια διευθυντής στο 20ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου. Συμμετέχει ενεργά στο συνδικαλιστικό κίνημα των εκπαιδευτικών. Εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της δημοτικής κίνησης «ΜΕΤΕΧΩ», της οποίας ήταν επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος στις προηγούμενες εκλογές.