ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ - ΜΕΤΕΧΩ

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ

ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Τηλ.: 210-5291220-21-22-23-25, Λεωνίδου 16-18 και Κολωνού, Αθήνα
Αθήνα 26 Μαρτίου 2015
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ

            Συντρόφισσες και σύντροφοι, φίλες και φίλοι,
Α)    Την Κυριακή 05 Απριλίου 2015 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με τέσσερις θεματικές ενότητες:
·         Τα οικονομικά και ο αναπτυξιακός προγραμματισμός της Τ.Α,
·         Η κοινωνική πολιτική, η κοινωνική αλληλεγγύη και η απασχόληση,
·         Το περιβάλλον και η διαχείριση των απορριμμάτων,
·         Τα θεσμικά ζητήματα.
Η ημερίδα θα διεξαχθεί στην Αθήνα και στο CINE ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ, Κεραμεικού 58 και Μαραθώνος 13, από τις 10:00 π.μ. έως τις 4:00 μ.μ. (στάσεις μετρό: Μοναστηράκι και Μεταξουργείο).
Σκοπό έχει την επικαιροποίηση των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ για τα κεντρικά θέματα της Αυτοδιοίκησης και την αναγκαία διοικητική μεταρρύθμιση της χώρας.


Τα εισηγητικά κείμενα των παραπάνω ενοτήτων θα αποσταλούν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Όσοι σύντροφοι και φίλοι επιθυμούν μπορούν να στείλουν προτάσεις, ιδέες, παρατηρήσεις, εμπειρίες για τα παραπάνω μέχρι και την Πέμπτη 02 Απριλίου 2015, ώστε να αξιοποιηθούν στην ημερίδα. Email: ktasyriza@gmail.com
Στην ημερίδα καλούνται σύντροφοι και συντρόφισσες από όλο το φάσμα της Αυτοδιοίκησης: αιρετοί και στους δύο βαθμούς Τ.Α., εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, μέλη των γραμματειών ή των συντονιστικών επιτροπών των δημοτικών και περιφερειακών παρατάξεων, βουλευτές που συμμετέχουν στην ΕΕΚΕ του Υπουργείου Εσωτερικών, επιστημονικοί συνεργάτες που εμπλέκονται με τα ζητήματα της αυτοδιοίκησης, επιστήμονες με εξειδικευμένες γνώσεις στην Αυτοδιοίκηση ...

Β)        Μετά την ημερίδα, και σε χρόνο που από κοινού θα αποφασίσουμε, θα ακολουθήσει συνάντηση για την αναδιάρθρωση και την ανασυγκρότηση του τμήματος.